Personvernerklæring

Kraft Media bryr seg om ditt personvern

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Kraft Media sine nettsteder. Kraft Media AS (org. no. 937 475 918) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: kraftmedia.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Kraft Media AS. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.


Personopplysninger som behandles

Kraft Media samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.


Eksempler på informasjon som innhentes:

- Firmanavn
- Kontaktperson
- Firmaadresse/fakturaadresse
- Telefonnummer og e-postadresse
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse


Hvordan informasjon innhentes?

Kraft Media samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider.
Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.


Eksempel på skjema:

- Kontaktskjema
- Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
- Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
- Ved påmelding til kurs og konferanser
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post


Formålet med informasjonen som innhentes

- For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
- For å kunne sende relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.


Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på kraftmedia.no lagres i vårt CRM-system og MailChimp, vårt marketing verktøy som brukes til markedskommunikasjon og nyhetsbrev. For fakturering lagres også personopplysninger til kontaktperson og fakturaadresse/firmaadresse i vårt regnskapssystem Tripletex.


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.


Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Kraft Media kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Kraft Media.


Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Kraft Media AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Kontaktinformasjon / Kundesenter

Telefon           46 76 00 32

Mail:               post@kraftmedia.no

 

Kraft Media AS

Trondheimsveien 48f,

2007 Kjeller

 

Kontakt oss