Om Kraft Media

Over 250.000 nettbutikkeiere og 150.000 utviklere har valgt nettbutikkplatformen vi spesialiserer oss på. Sammen med dette nettverket lever vi for å gi vårekunder de beste løsningene innen e-handel.

Kraft Media overfører kompetanse og teknologi slik at våre kunder styrkes og lykkes på nett.

Ønsker du å lese mer om Magento kan du gjøre det her

 
 

Menneskene

Kraft Media drives av engasjerte personer med god og bred erfaring innen e-handel og salg. Vi er et ungt selskap i kontrollert vekst og gir support til våre kunder hver dag. Som et privateid selskap er vi godt rustet til å ta raske avgjørelser og respondere på våre kunders behov uten at noe står i veien. Vi investerer vår egen tid i forskning, brukeradferd, support og strategi. Vi investerer også i våre ansatte. 

 Vi er alltid på jakt etter smarte, kreative mennesker som ønsker å bli en del av vårt team på Kjeller. Våre ansatte nyter godt av å jobbe med et stort og sikkert utviklingsnettverk og gleden av å skape nye produkter, tjenester og prosjekter.

 


 

Kultur

Vi støtter våre teammedlemmer i deres eksisterende roller og hva neste steg er. Kraft Medias ansatte oppfordres til å ta kurs, delta på events, sette av tid til å lære og dele med andre. Vi holder til på Kjeller, under 10 minutter med bil fra Lillestrøm. Vårt arbeidsområde er laget for samarbeid, med en blanding av åpne og lukkede arealer til disposisjon. En aktiv hverdag og livsglede er sentralt hos oss. Vi gjør det vi kan for å være et forbilde av en arbeidsplass, med egne sykler til ansatte og spennende firmagoder, gjør vi det vi kan for å være et litt annerledes og personlig selskap