Spesialister på Magento utvikling og support

MAGENTO - SUPPORT & HJELP

Når du har din Magento nettbutikk hos oss får du alltid ditt eget testmiljø hvor du kan gjøre endringer, teste ut funksjoner og jobbe med din side i testmodus, så ditt driftsmiljø alltid er i beste versjon. Våre spesialtilpassede Magento-servere med SSD disker er lokalisert i Norge, for optimal ytelse og hurtighet. Når du trenger hjelp er det greit å vite at både vi og dine data er i nærheten.

MAGENTOINTEGRASJONER & -MODULER

Vi har laget en rekke spesialtilpassede moduler for norske bedrifter der det er behov for det. Men ofte finnes det gode løsninger som eksisterer i markedet til en fornuftig pris. Å vite hvilke moduler som er gode og ikke kan være vanskelig, men vi hjelper deg finne frem til de beste, slik at du får funksjonaliteten som finnes i markedet uten å måtte utvikle dette selv.

MAGENTO-UTVIKLING

Vi hjelper deg når du har behov behov for funksjonalitet utover det som allerede finnes til Magento nettbutikker. Våre utviklere er gode på integrasjoner og konvertering av data mot andre løsninger og systemer. Vi kan skreddersy løsninger til dine behov, ved å utvikle helt nytt eller tilpasse eksisterende fuksjonalitet på eksisterende moduler.

Magento - fleksibel plattform som er bygget for vekst

Med Magento får du en skybasert nettbutikkløsning som passer for både B2B, B2C og en kombiansjon av de to. 

Det er for lengst bevist at netthandel er fremtiden, og å samarbeide med noen som er drevne i gamet er bare en fordel for deg og din bedrift. Magento passer for alle typer e-handelsbedrifter, store og små.

Ta kontakt i dag for å høre hva som er mulighetene for din bedrift. Vi kan Magento og vi gleder oss til å høre fra deg!