Om Kraft Media

Over 250.000 nettbutikkeiere og 150.000 utviklere har valgt nettbutikkplatformen vi spesialiserer oss på. Sammen med dette nettverket lever vi for å gi våre kunder de beste løsningene innen e-handel.
Kraft Media overfører kompetanse og teknolig slik at våre kunder styrkes og lykkes på nett.

Personene

Kraft Media drives av engasjerte personer med god og bred erfaring innen e-handel og salg. Vi er et ungt selskap i kontrollert vekst og gir support til våre kunder hver dag. Som et privateid selskap er vi godt rustet til å ta raske avgjørelser og respondere på våre kunders behov uten at noe står i veien. Vi investerer vår egen tid i forskning, brukeradferd, support og strategi. Vi investerer også i våre ansatte.
Vi er alltid på jakt etter smarte, kreative mennesker som ønsker å bli en del av vårt team i Lillestrøm. Våre ansatte nyter godt av å jobbe med et stort og sikkert utviklingsnettverk og gleden av å skape nye produkter, tjenester og prosjekter.

Jan-Kristian

Jan-Kristian Reierstad

Daglig Leder, Dataingeniør

Kai

Kai Morten Thorkildsen

Systemutvikler

Ingerig

Ingrid Åstveit

Regnskap og prosjekt

Marius

Marius Andresen

Prosjektleder

Kultur

Vi støtter våre teammedlemmer i deres eksisterende roller og hva neste steg er. Kraft Medias ansatte oppfordres til å ta kurs, delta på events, sette av til til å lære og dele med andre. Vi holder til i hjertet av Lillestrøm, rett ved Kultursenteret og togstasjonen. Vårt arbeidsområde er laget for samarbeid, med en blanding av åpne og lukkede arealer til disposisjon. En aktiv hverdag og livsglede er sentralt hos oss. Vi gjør det vi kan for å være et forbilde av en arbiedsplass, med egne sykler til ansatte og spennende firmagoder, gjør vi det vi kan for å være et litt annerledes og personlig selskap